2024.06.03. - Tisztújító taggyűlést tart az MGOE! 20 éves az egyesület

Tisztelt Tagság!

Alább olvasható a Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesülete Elnökének meghívója a 2024.06.03-án 18.00 órai kezdéssel megtartandó éves és most egyben tisztújító taggyűlésére. Az MGOE idén ünnepli fennállásának 20-k évét, ennek keretein belül a taggyűlésen az Elnök külön történeti beszámolóval készül

 

Meghívó

Köszönetnyilvánítás az Igazságügyi Minisztérium részéről

Többszöri egyeztetés és személyes találkozó után meglepetésünkre az alábbi levelet kaptuk Dr. Pilz Tamás Miniszteri Biztostól az év végén.

A tavalyi évben májusban személyesen is meglátogattuk a Miniszerelnöki Hivatalt, azon belül is pontosabban dr. Pilz Tamás Miniszteri Biztost és kollégáit azokkal a javaslatainkkal, melyek elősegítik a hazai gépjármű-kereskedelni forgalomban is egyre nagyobb szerepet betöltő dereguláció mértékenek csökkentését. Amit akkor vittünk és a későbbiek során többször is egyeztettünk azok az alábbiak:

Látogatás a Miniszterelnöki Kabinetirodában

Látogatás a Miniszterelnöki Kabinetirodában

A tegnapi napon lehetőségünk volt a korábban írásban megadott kérdéseinket és javaslatainkat személyesen is leegyeztetni a Miniszterelnöki Kabinetirodában dr. Pilz Tamás miniszteri biztos úrral és kollégájával.

A küldöttségünk Fojt Attila elnökből, Anderkó Ottó alelnökből és jómagamból állt. A megbeszélésre egy órát kaptunk, melyet véleményem szerint egy jó és eredményes beszélgetés keretein belül ki is használtunk. Amiben egyeztetés folyt és fő témája a talákozónak alapvetően a digitalizáció, az adminisztratív terhek csökkentése a szektorban és a dereguláció volt.

Oldalak